Een orgonite op jou afgestemd!

Met veel liefde en aandacht maak ik speciaal een orgonite afgestemd op jouw energie. Een orgonite kan je energie op een diep niveau transformeren, en je helpen te verbinden met wie je werkelijk bent.

Je kunt de orgonite gebruiken tijdens je meditaties maar ook in bv jouw woon of slaapkamer neerzetten je zult dan merken dat dit direct een positief effect heeft op de energie in de ruimte en hoe je je voelt. Daarnaast vermindert een Orgonite in een ruimte de straling van computers, telefoons en WiFi. Elke orgonite word verzonden met een bijpassende beschrijving en Orgonite Deep Connection Meditatie. Dit is een actieve meditatie, waarmee je jouw energie afstemt op wie je werkelijk bent.

Wil jij ook een gepersonaliseerde orgonite bestellen voor jezelf of misschien wel iemand anders? De speciaal afgestemde Orgonite kan je in 1 formaat bestellen namelijk de 10×10 cm piramide vorm. Het voelt voor mij kloppend en juist om met deze vorm de energie neer te zetten zodat het dusdanig kan settelen in jouw systeem.

Klik hier om een speciaal op jou afgestemde orgonite te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *