Over ons

Over ons


Ik geloof in de kracht van edelstenen en in de kracht van een Orgonite, maar vooral in de kracht die in jou zit. Je bent al heel, alles zit al in jou. Je hoeft het alleen maar te leren voelen en erop te vertrouwen.

Om je hiermee te ondersteunen creëer ik met heel veel liefde en aandacht handmade producten, als een krachtige tool om jou te ondersteunen. Een diepe herinnering aan jouw zijn, liefde en kracht. Dit is het energieniveau waar je kunt creëren en wonderen mag verwachten.

Ik ben Marije, ondernemer mindfulness Trainer en Coach. Toen ik voor het eerst een Orgonite in mijn handen had, was ik op slag verliefd. Wat een fijne energie! Ik ben altijd enorm fan geweest van edelstenen en het werken met energie. Ook piramides vind ik fascinerend. Mijn dochter heb ik ook niet voor niets Isis (Egyptische godin van hemel en natuur) genoemd. Ik kon niet anders dan me hierin te gaan verdiepen. Mijn Orgo’s geven me rust en herinneren me aan wie ik werkelijk ben: liefde, harmonie en licht! Ook vind ik het zo bijzonder om ze te creëren, de energie stroomt dan letterlijk door mij heen en deze wordt door de Orgonite heel tastbaar gemaakt.
Naast het creëren van Orgonites vind ik anderen coachen en inspireren het allerleukste wat er is!