Retouren

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter geldt dit recht niet voor producten die op basis van door u aangegeven informatie speciaal zijn gemaakt: MAATWERK. Let op: dit geldt voor veel van onze producten, waar u het product kunt laten maken naar uw eigen wensen: kleur / lengte / gebruikte materialen etc.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via marije@orgonite-and-more.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of gebruikt zijn (let op: het product mag geen afdrukken van bevestiging /gebruik hebben), dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed en zorgvuldig verpakt is. Wij houden het recht voor het niet accepteren van geretourneerde pakketten en enveloppen waar de verzendkosten niet volledig van zijn betaald. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem.(MAATWERK uitgesloten) U kunt hiervoor contact opnemen met marije@orgonite-and-more.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. en wordt er een nieuwe bestelling aangemaakt voor het nieuwe gewenste product (met evt, opnieuw verzendkosten).

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Is het product reeds verzonden en komt dit retour, dan bent u verantwoordelijk voor de nieuwe verzendkosten naar uw juiste adres.

Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

– Aan: Orgonite And More
Van Brederodepark 10
1862DN Bergen ng
marije@orgonite-and-more.nl

– Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten:
Met ordernummer:

herroep/herroepen*

– Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

– [Naam consument(en)]

– [Adres consument(en)]

– [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.