Wat is een orgonite

Orgonite betekent letterlijk levensenergie!

Een Orgonite wordt opgebouwd door het samenvoegen van verschillende componenten die samen een ontzettende krachtige en transformerende energie creëren. De energieën in de piramide worden verzameld in het centrum van de piramide. Een piramide-energie is een ‘leven brengende kracht’.

De belangrijkste componenten waar ik mee werk zijn giethars, koper en natuurlijk de prachtige energie van edelstenen! Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos). Het zet negatieve energie om in positieve energie. De kracht van de edelstenen die in de Orgonite zitten worden wel 50 tot 1000 maal versterkt. Hierdoor ontstaat er een super krachtige healing tool. Een Orgonite is daarom echt een krachttool die naast rust je ook ondersteunt bij groei en ontwikkeling.

Ik gebruik mijn Orgonites vaak tijdens het mediteren, maar ik heb er bijvoorbeeld ook één in mijn slaap- en woonkamer staan. Een Orgonite heeft direct effect op de algehele energie in een ruimte. Daarnaast vermindert een Orgonite in een ruimte de straling van computers, telefoons en WiFi.

Laatst kreeg ik dit berichtje van een klant, ze heeft de Orgonite op haar nachtkastje gezet: “Los van dat ik er uren naar kan kijken en er verschrikkelijk blij van wordt, slaap ik ook veel beter.”. Daar kan ik zo van genieten! Mijn hart maakt dan echt een sprongetje.”